nieuws
klanten
verdieping

 

wie
contact
links

laat uw bedrijf natuurlijk floreren

Wij, The Art of Species, zijn een trainingsbureau voor de zakelijke markt, en wij helpen mensen en bedrijven op natuurlijke wijze een identiteit neer te zetten.
Wij geloven dat een organisatie optimaal kan functioneren als het, net als een organisme, in harmonie leeft met zijn omgeving. En wij geloven dat daarvoor bewustzijn nodig is. Bewustzijn van het bedrijf zelf: waar zit onze kracht? waar zit onze passie? waartoe zijn wij op aarde?
En bewustzijn van de omgeving: wat kunnen wij haar bieden? wat heeft zij ons te bieden?
En bewustzijn van je uitstraling: laten we zien wat we echt zijn? Wat onze intenties zijn?

Wij geloven erin dat de natuur een grote inspiratiebron kan zijn voor bedrijven, omdat harmonie daar altijd langs 'natuurlijke' weg ontstaat. Hoe doet de natuur dat? En wat doet de natuur anders dan bedrijven? Wat kunnen we daarvan leren?

In de workshop laten we uw mensen aan de hand van natuurlijke metaforen ervaren hoe ze de kracht van uw bedrijf kunnen voelen en versterken. En hoe ze op onorthodoxe manieren kunnen kijken naar 'issues'. En hoe ze nieuwe kansen kunnen creƫren, gewoon door anders naar de omgeving te kijken. Zodoende wordt een identiteit neergezet, die ook overeind blijft bij harde tegenwind.
Zodat uw reclamebureau alleen nog maar hoeft te laten zien wat u bent, en niet wat u zou willen zijn. Brieft een stuk makkelijker. Wat betekent dit voor u? (factsheet PDF)

Can you handle that?