nieuws
klanten
verdieping

 

wie
contact
links

Sandra de Koning

zosia en papaMijn naam is Sandra de Koning (1968). Ik ben opgegroeid in het Zuidlimburgse bronsgroen eikenhout, daarna trok ik naar Delft, waar ik een studie technische wiskunde cum laude heb afgerond. In 1993 begon ik aan een kleurrijke loopbaan bij KPN, om te beginnen als projectleider in de technische automatisering. Via diverse managementfuncties maakte ik in 2001 de switch naar HR. Vanuit mijn sterk exacte denken en doen maakte ik daarmee ook de switch naar een heel ander gezichtspunt: die van mensen en gevoel. Na HR vanuit alle perspectieven meegemaakt te hebben, koos ik in 2008 voor een eigen koers en vestigde me als zelfstandig coach, trainer en verandermanager.

Ik ben ervan overtuigd dat veranderingen, zowel op organisatieniveau als persoonlijk, beginnen met het nemen van zelfverantwoordelijkheid. In mijn coachingstrajecten staat het ontwikkelen van zelfsturing dan ook centraal. Andere kenmerkende thema’s zijn het integreren van ratio en gevoel en anders leren kijken (anders kijken = anders handelen). Ik begeleid professionals, zowel junior als met ruime ervaring, maar ook executive managers in uiteenlopende disciplines.

Een andere passie van mij is het verbinden van het hoger (technisch) onderwijs met het bedrijfsleven. Dit doe ik door middel van het geven van trainingen en workshops op universiteiten en een hogeschooldocentschap.

In mijn vrije tijd is er tijd voor zang en zeezeilen.

Meer informatie vind je op www.sandradekoning.nl

Contact met Sandra?

<<<< terug