nieuws
klanten
verdieping

 

wie
contact
links

Kim van der Leest

zosia en papaMijn naam is Kim van der Leest (1962). Net als Albert Jan ben ik opgegroeid in Twente, waarna ik in Utrecht biologie heb gestudeerd, doctoraal in 1987. Daarna ben ik zowel beroepsmatig als qua opleiding de kant van de marketing opgegaan, voor een Amerikaanse multiternational, zowel in Belgie als Frankrijk. In 1993 heb ik op INSEAD Fontainebleau Advanced Marketing Strategy gestudeerd.
Ik heb onder meer bij OPG Groep en Wegener diverse managementposities bekleed. Als sluitstuk bij Wegener ben ik medeverantwoordelijk geweest voor de totstandkoming van Funda.nl. In 2001 ben ik weer echt mijn hart gaan volgen en heb ik Warm With Senses opgericht, waar ik als sfeer- en belevingsexpert bedrijven dichterbij zichzelf breng, en daarmeeen dichterbij een prettige werk/leefomgeving

In 2007 ben ik aangetreden als directeur Biologische Technologie bij Kenniscentrum Triple E (Economy, Ecology & Experience) in Arnhem, vanuit welke hoedanigheid ik een zeer actieve rol speel bij de vergroening en verduurzaming van onder meer bedrijfsleven, overheidsinstellingen en onderwijs. Door publicaties, films, lezingen, workshops en advisering. Daarnaast investeren wij in zieltogende ‘groene’ bedrijven waarin wij potentie zien. Wij voorzien deze van nieuwe vitaliteit, door een originele visie te koppelen aan een pragmatische bedrijfsvoering. Zodoende ben sinds mei 2012 directeur van de Botanische tuin in Nijmegen. Het infuus van de gemeente verdween, de toekomst van de tuin was zeer onzeker, maar is nu hard op weg om een gezonde, groene onderneming te worden. En een plek waarvan iedereen kan genieten, met de natuur als inspiratiebron.

Resumerend: ik ben een conceptuele sfeer/belevingspecialist gericht op welzijn, daarnaast verbind ik wetenschap (biologie) met resultaat (bedrijfsmatig) en creativiteit.

Ik word blij van: samen zinvol creëren met gelijkgestemden, een skatetocht in de natuur en oogsten uit ons volkstuintje.

Meer informatie over mijn activiteiten vind je op warmwithsenses.nl , hortus-arcadie.nl en tripleee.nl.

Contact met Kim?

<<<< terug