nieuws
klanten
verdieping

 

wie
contact
links

Cindy Hermans

zosia en papaMijn naam is Cindy Hermans.
Als bedrijfsantropoloog (cultuur, organisatie en -management) heb ik een grote interesse in de mens in de organisatie. Hoe en waarom handelt een persoon op deze manier in deze setting? Een proces dat elke keer weer anders is en mij daarom blijft boeien. De analyse van deze processen is interessant, maar nog waardevoller vind ik het om in verbinding te gaan met de persoon zelf. Om samen te ontdekken, te bespreken, te spiegelen, over het hoe en waarom iets wellicht ook anders (gedaan) kan (worden).
In mijn loopbaan als trainer, adviseur en manager heb ik op velerlei wijzen met mensen in diverse organisaties mogen werken. Sinds een aantal jaren gebruik ik deze ervaringen en expertise als eigenaar van Hermonde. Wij ontwikkelen en geven maatwerktrainingen, coaching en advies (www.hermonde.nl) . En sinds kort kunnen wij u deze trainingen, net als die van The Art of Species, op een prachtige eigen locatie in de bossen bij Bennekom aanbieden.
Ik hoop dat ik u op deze mooie plek (of elders) mag ontmoeten om samen op een natuurlijke wijze naar uw organisatie, haar mensen en haar omgeving te kijken.

Contact met Cindy?

<<<< terug