nieuws
klanten
verdieping

 

wie
contact
links

Angéla Kramers

zosia en papa Mijn naam is Angéla Kramers (1960 te Haarlem). Ik ben getrouwd met Richard en ben de moeder van Sam, onze Huisboedha, en van Juna onze powergirl.
Als kind voelde ik liefde voor alle mensen en de natuur.
Ik begon met dansen toen ik 10 jaar was en ik vond het heerlijk, ik trad op met een groep meiden toen ik 15 jaar was. Later kwam ik met 18 jaar bij de Dolly Dots, en wat met een grap begon heeft 10 jaar geduurd. Het was een prachttijd, maar ik was mezelf kwijt geraakt. Om mezelf weer terug te vinden heb ik omzwervingen gemaakt door de wereld van massage, yoga, stem en dansexpressie.
In 1997 ontmoette ik mijn grote inspiratiebron, Or Bagim. Zij nam mij mee in haar zelfontwikkelde Dieren Gateways. Samen met Klara, mijn zangcoach, en Or hebben wij de Wild Voice ontwikkeld vanuit een diepe vriendschap en verlangen om onze ziel bloot te leggen. Intuïtief zingen was geboren. Ik heb nu een balans gevonden tussen yoga, stem, beweging en de dieren Gateways waardoor ik steeds weer in mijn eigen lijf thuis kom. Te voelen wat er is op dit moment en dit volledig te omarmen.  Elke workshop is weer een creatief proces dat ontstaat op dat unieke moment.
Contact met Angéla?

<<<< terug