nieuws
klanten
verdieping

 

wie
contact
links

Albert Jan Rasker

Mijn naam is Albert Jan Rasker (1968), veelzijdig artiest & coach.zosia en papa
Ik heb vele omzwervingen gemaakt in den lande, als succesvol wedstrijdschaatser (Elstedentocht 1986 uitgereden!) en schaatstrainer. HEAO en rechten gestudeerd. Ik heb onder andere gewerkt in de evenementenbranche en in grafisch design. Ik heb grote internationale klanten gemanaged bij British Telecom. Een interessante route, die mij geleid heeft naar wat ik eigenlijk als kind al het allerleukste vond: op artistieke wijze mensen anders naar alledaagse dingen laten kijken.

Daar heb ik geen vaste methode voor. Ik gebruik alles wat in me opkomt of wat op mijn pad komt. Omdat ik een innerlijke drang heb om mezelf constant te vernieuwen heb ik met zeer diverse media leren werken, van olieverf tot webdesign, en van pen tot Photoshop. Ook schrijf ik graag teksten waarbij fictie en feiten volledig door elkaar heen lopen (in deze tekst beperk ik me even tot feiten).
Die vernieuwingsdrang geldt ook voor mijn onderwerpkeuze. Alles wat ik zie, lees of meemaak kan mijn verbeeldingsvermogen en creativiteit prikkelen.
En mijn verbeeldingsvermogen en creativiteit prikkelen graag terug. Anders worden ze erg prikkelbaar...

Mijn andere artistieke activiteiten zijn te vinden op raskerart.nl en teasuals.nl. En mijn blog uiteraard.

<<<< terug